[ Pobierz całość w formacie PDF ]

gastronomicznych. REA, Warszawa 2004
9. Kunachowicz H., Nadolna I., Iwanow K., Przygoda B.: Wartość odżywcza wybranych
produktów spożywczych i typowych potraw. PZWL, Warszawa 2005
10. Leitner H.: Poradnik dla kelnera. WSiP, Warszawa, 1993
11. Nadolna I., Kunachowicz H., Przygoda B., Iwanow K.: Mleko a zdrowie. Instytut
%7ływienia i %7ływności. Warszawa 2001
12. Procner A.: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem cz.1. WSiP, Warszawa
1985
13. Praca zbiorowa: Kucharz & Gastronom. REA, Warszawa 2001
14. Superczyńska E., %7łylińska-Kaczmarek M.: Zasady żywienia. REA, Warszawa 2004
15. Superczyńska E., %7łylińska-Kaczmarek M.: Technologia gastronomiczna w zadaniach
i pytaniach. eMPi2, Poznań 2005
16. Szymanderska H.: Encyklopedia polskiej sztuki kulinarnej. REA, Warszawa 2006
17. Zalewski S.: Podstawy technologii gastronomicznej. WNT. Warszawa 1997
18. Czasopisma
Przegląd gastronomiczny,
Hotelarz,
Kuchnia  magazyn dla smakoszy,
Food service
 Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
55 [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • galeriait.pev.pl
  •